gutegosindien.blogg.se

BF, HV, RL åker till Indien på APL. Detta är en blogg om förberedels, vistelse, upplevelser och erfarenheter av Gutegymnasiets yrkeselever och deras lärare.

Nice dag 13/3

Publicerad 2015-03-14 17:36:23 i Allmänt,

Hello allihopa! 
Idag vaknade vi, åt frukost och sen drog vi iväg i en richa till Celebration Mall hela gruppen. Celebration Mall är ett stort köpcentrum där i stort sätt allt finns! Allt mellan Bollywood bio, Thai spa, paintball massa olika kläd och sko affärer samt MacDonalds. 
Vi spenderade några timmar där och unnade oss med subway och donken. 
Vi stötte även på några nyfikan unga tjejer som försökte smyga till sig några kort på oss. Vilket resulterade i att vi tog en selfie med dom i stället, det var dom inte berädda på!
Man är ganska intressant här i inden som vit blond tjej. Vilket kan vara väldigt jobbigt, påfrestande och irriterande vid många tillfällen. 
Folk vill ta kort med en som om att man vore någon slags kändis. Man har till och med fått tagit familjefotto ett ex antal gåger. 
Det är svårt att förstå hur vi, ifrån sverige kan vara så intressanta för dom som bo här i indien. Vad är det som gör det? Vår hud? Håret? Sätter vi går eller pratar? 
 
Vi avslutade kvällen med en riktigt god måltid på en takresturang nära där vi bor, som Anso och hennes man Henrik sköter.
Grillad kyckling med pommes. Kan ni förstå hur bra det satte i magen efter all magsjuka? Mer än UNDERBART. Nu är alla på väg till sängs efter en lång dag och en del av gruppen laddar upp inför praktik i morgon.
Klockan är 20:30 här och ni där hemma sitter och förbereder er för middag, är det bara jag som inte har kommit in i det där med tidskillnaden ännu? Knappast ;) 
 
Och här så har ni några bilder vi tog under dagen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela